• anastasVangeli

  АНАСТАС ВАНГЕЛИ

  ОВОЈ ПОРЕДОК НЕ ДОЗВОЛУВА БОРБА ЗА ВРЕДНОСТИ И ПРИНЦИПИ И ЗАТОА МОРА ДА БИДЕ СРУШЕН   Интервју со Анастас Вангели, политолог, социолог и активист во левичарското движење „Солидарност“. Македонија – економски опустошена полуколонија Слободна Македонија: Некои сметаат дека Република Македонија ја преживува најголемата политичка криза …

  Read More »
 • kejti

  КАТЕРИНА КОЛОЗОВА

 • haj

  ХАЈДИ ШТЕРЈОВА

 • rob1

  РОБЕРТ АЛАЃОЗОВСКИ

 • zborot1

  Питер Ванхауте