Check Also

fudbal

Кампања: Стоп за хомофобијата во фудбалот (мајтап)

Момент од натпреварот Велс – Словачка, кога фудбалерите на Велс се радуваат по постигнувањето на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *