prst

„ДОГОВОРОТ ОД ПРЖИНО“ Е ОФИЦИЈАЛНО МРТОВ

По криминално донесената одлука на Уставниот суд, „Договорот од Пржино“ е практично мртов.

Мртов е и 5 јуни како датум на кој би можеле да се организираат фер и слободни избори.

prst
ПОЗДРАВ ДО НЕУСТАВНИОТ СУД

Нема фер и слободни избори со охрабрени изборни криминалци. Нема фер и слободни избори со осомничени членови на злосторничко здружение, на кои сега им се ветува помилување дури и ако бидат фатени, обвинети и осудени за изборни кривични (не)дела.

Да живеат протестите против диктатурата!

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *