valandovo

Фото: И Валандово протестира против аболицијата на нивниот „фикус“

valandovo

„Слобода и правда – не сендвичи и закани“

valandovo1

„Game over“ Братучед!

Check Also

popgal15

(Мега галерија) Последици од поплавата во Скопје: Апел за помош на настраданите

Фотографиите се снимени на 07.08.2016 година, десетина часови по катастрофалната поплава во Скопските населби Синѓелиќ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *