alagjoz

Алаѓозовски: Никола, со тебе е готово!

alagjozРоберт Алаѓозовски, како претставник на СДСМ, на вчерашниот митинг пред собранието лично му се обрати на Никола Груевски: „После 10 години, јасно е, Никола со тебе е готово. Ти можеш само да одбереш како ќе си заминеш. И знај дека ќе биде и полошо, ама за тебе.“

Според Алаѓозовски, помина времето кога Груевски можел со затворања, тужби и казни да се пресметува со неговите критичари: „Затворањето и насилството е веќе неостварливо. Ние не ти се плашиме!“.

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *