fudbal

Кампања: Стоп за хомофобијата во фудбалот (мајтап)

fudbal

Момент од натпреварот Велс – Словачка, кога фудбалерите на Велс се радуваат по постигнувањето на победничкиот гол.

Check Also

gruj

(видео) Како Фатиме Фетаи го нокаутира Никола Груевски (мајтап)

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Како Фатиме Фетаи го нокаутира Никола Груевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *