vit

Моментот кога Нуланд му соопштува на Груевски дека работата на СЈО е од витално значење

момент

Check Also

dupka

Хром: Проблеми со канализација, водата, струјата

Жителите на Хром се жалат на проблеми со канализацијата која поради слабиот капацитет истекува во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *