izlet

Донаторска забава за „Излет“, за драконската казна над 4 илјади евра

Денес од 13.00, па се до ноќта, во Кафе Бар „Излет“ повторно ќе се собираат финансиски средства, овој пат за драконската казна која беше изречена кон сопственикот на овој локал во висина од 250.000 денари.

„Излет за кратко време стана еден вид на упориште за граѓаните од Шарената Револуција, кое претходно беше и офарбано од страна на непознати лица“, пишува на повикот за забавата „Еден за сите сите за еден“.

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *