jove

Има човекот искуство

joveМинистерот Чавков најавува можен терористички напад во Македонија.

Останува со следната негова изјава да ја каже локација и извршителите на нападот.

Има човекот искуство со вакви работи…

Јове Кекеновски

 

Check Also

katica

Мирјана Најчевска: Катица била паметна – Катица била глупа

Катица била паметна – Катица била глупа. Катица имала Академија – Катица немала Академија. Катица …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *