foto_laze

Ако Грујо лаже, фото не лаже

Вчера, на „Твитер“, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ се пофали дека е завршена изградбата на магистралниот гасовод делница Клечовце – Штип.

„Завршена изградбата на магистралниот гасовод делница Клечовце – Штип (БС5)“

Но, од објавената фотографија јасно се гледа дека изградбата не е докрај завршена.

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

One comment

  1. Propaganda za pred narodot. Koj ne znae ke veruva na lagite na Grujo i kompanija negova kriminalci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *