popgal42

(видео) Поплава во Скопје: Нивото на водата во Камник

На видеото може да се види колкаво било нивото на водата во „Камник“, на местото каде што се спојува бранот од „Обиколница“ и бранот од „Смилковско езеро“. (07.08.2016)

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *