popgal15

(Мега галерија) Последици од поплавата во Скопје: Апел за помош на настраданите

Фотографиите се снимени на 07.08.2016 година, десетина часови по катастрофалната поплава во Скопските населби Синѓелиќ, Стајковци и Камник.
Телефонскиот број за помош на настраданите е 143-400.

popgal1

popgal2

popgal3

popgal6

popgal7

popgal8

popgal9

popgal10

popgal11

 

popgal13

popgal14

popgal15

popgal16

popgal17

popgal18

popgal19

popgal20

popgal21

popgal22

popgal23

popgal24

popgal25

popgal26

popgal27

popgal28

popgal29

popgal30

popgal31

popgal32

popgal33

popgal34

popgal35

popgal36

popgal37

popgal38

popgal39

popgal40

popgal41

popgal42

popgal43

popgal44

 

popgal46

popgal48

popgal47

Check Also

s8

Шилегов: Ќе го поддржиме целосното обновување на Кино Култура

Во поранешното Кино „Култура“, кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов укажа дека со поддршка …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *