jove

Контраш

jove

Досега успеа да не подели на:
атички – и на словени,
студентски пленум – студентски контрапленум,
професорски пленум – професорски контрапленум,
уметници – контрауметници,
протестанти – контрапротестанти,
а сега на ред дојде и поделбата на:
ВОЛОНТЕРИ – КОНТРАВОЛОНТЕРИ.

Што стана со основната заложба за македонско национално единстви?

Јове Кекеновски

Check Also

katica

Мирјана Најчевска: Катица била паметна – Катица била глупа

Катица била паметна – Катица била глупа. Катица имала Академија – Катица немала Академија. Катица …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *