mila1

Имавме војници по Стајковци и Сингелиќ кои беа пратени без чизми, без ракавици, без маски!

mila1

Знаете што е тажно? Имавме војници по Стајковци и Сингелиќ кои беа пратени без чизми, без ракавици, без маски!

Тажно и страшно е тоа. Војниците сакаа да помогнат ама немаа како. И молеа од волонтерите да добијат чизми зошто тие на нив беа единствените кои ги имаа.

Немаа никаква заштита луѓе! Пуштени туку – така!

И вие војници аман свестете се!

Друго што е тажно ова е за соочување со дожд од некоку часа каде починаа 22-ца, вчера почина и дедо како последица од шок воедно и ненавремена помош.

Друго во Москва во невремето каде живеат 10 милиони каде наврна многу повеќе дожд од Македонија имаше 0 мртви!!!

Заблагодарете му се пак на Грујо што Ви умреа 22 пријатели, роднини, внучиња. И запамтете веќе дека оваа влада не смееше да дозволи да дојде до ова. Да имавте сите атмосферска канализација ќе имавте чисти и безбедни домови!

Аман, научете веќе зошто плаќате даноци и каде треба да се потрошени вашите пари!

Ирена Мила

Check Also

katica

Мирјана Најчевска: Катица била паметна – Катица била глупа

Катица била паметна – Катица била глупа. Катица имала Академија – Катица немала Академија. Катица …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *