anketa

Анкета: 500 евра не се доволни, ниту пак ги добивме навреме

Жртвите од поплавата во Стајковци, Синѓелиќ и Илинден се жалат: 500 евра не се доволни како првична помош, ниту пак сме ги добиле.

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *