slobodnamk

Среќен роденден Никола! (мајтап)

„Среќен роденден Никола!“, му посакаа мајтапчиите на социјалните мрежи.

Check Also

pravda

Кампања „Прав(д)а за сите“: Напаѓачите на ЛГБТИ луѓето да се изнесат пред суд!

Вчера, при одбележувањето на 17 мај, меѓународниот ден за борба против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *