najce

Најпонижувачка, најмизерна и најодвратна фотографија

Груевски ја испрати ќерката на првиот училиштен ден (ФОТО)

Родителите на децата наредени во шпалир за пречек на детето на мафијашот, треба да поднесат тужба против училиштето заради:

1. злоупотреба на децата во политички цели
2. загрозување на најдобриот интерес на детето
3. дискриминација
4. нарушување на правото на квалитетно образование

Ова е најпонижувачка, најмизерна и најодвратна фотографија од првиот училишен ден која можам да ја замислам.

Е, заради ова мислам дека македонскиот народ е глуп ко ќутук и заслужува да биде газен и малтретиран и понижуван.

Се додека не се научи да реагира на вакви нешта, нема основни услови за градење на демократска држава.

Мирјана Најчевска

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *