cao

Што ќе работи Чавков после оставката? (мајтап)

Еве што ќе работи бившиот министер на МВР после оставката.

cao

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *