unija

„О непименех“: Унија на жени Вмро-Дпмне на ОК Босилово

„Унија на жени Вмро-Дпмне на ОК Босилово“ ја демонстрира неписменоста „поповот“ светскиот ден на писменоста со слоганот: „Додека пишувам на латиница, постојам“.

unija

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *