kanal

Љупчо Николовски: Безбедноста на возачите и жителите на Стајковци повторно е под закана

„После алармирањата од граѓаните, вечерва се упативме на најкритичното место на северната обиколница во Стајковци. Одводниот канал за атмосферска вода тука е затрупан и не е во функција. Нанесена штета на двете коловозни ленти на обиколницата. Апелираме до институциите за брза и темелна реакција зашто безбедноста на возачите и жителите на Стојковци повторно е под закана. Вечерва остануваме со локалното население!“

Љупчо Николовски

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *