mijalkov1

Реакција на „Бате Саше“: „Не плаќам такса, ја собирам такса“ (мајтап)

mijalkov1

Check Also

dupka

Хром: Проблеми со канализација, водата, струјата

Жителите на Хром се жалат на проблеми со канализацијата која поради слабиот капацитет истекува во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *