d3

(фото) Дојран на крајот на летото: Вака ли се привлекуваат туристи?

Дојран на крајот на летната туристичка сезона. Вака ли се привлекуваат туристи?

d9

d1

d2

d11

d3

d4

d5

d6

d7

d8

d10

Check Also

vlada-rm-860x680

МРТ ги прекршила професионалните принципи за сеопфатно информирање, оцени Владата

Владата на денешната седница ја утврдила предлог – одлука за усвојување на годишната програма за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *