kenbr

О неписменех: Кога „кецарошите“ пропагираат програма „Кенбриџ“ (мајтап)

Сител ја фали Британската програма „Кенбриџ“.

kenbr

Од толку многу фалично фалење на човек му доаѓа да си ја запее „Жал за Деспина“.

kenbr1

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *