ibor10

(галерија) Марш за граѓанска Република Македонија на 11 октомври

Марш за граѓанска Република Македонија на 11 октомври „Борбата продолжува – Гласот победува“

mar

izbor13

izbor12

izbor2

izbor1ibor10

izbor5

izbor6

izbor9

izbor8

izbor7

izbor17

izbor16

izbor20

izbor23 izbor21

izbor25

izbor26

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *