mar

(видео) Марш за 11 октомври од СЈО до Собрание: Борбата продолжува, гласот победува!

Маршot за 11 октомври од СЈО до Собрание со мотото „Борбата продолжува, гласот победува!“

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *