betl

Видео битка на „Фејсбук“: Заев има два пати погледани видеа од Груевски

Топ 5 видеа на фејсбук страницата на Зоран Заев:

1. „Македонија мора да ја знае вистината! – над 6.2 илјади реакции и над 439 илјади гледања.

 

2. „Ова е цената на слободата на медиумите!“ – над 10 илјади реакции и над 314 илјади гледања.

 

3.  „Граѓаните покажаа, гласот победува!“ – над 7.6 илјади реакции и над 255 илјади гледања.

 

4. „Промените доаѓаат!“, над 6.4 илјади реакции и над 254 илјади гледања.

 

5. „Граѓаните доаѓаат по правдата!– над 3.3 илјади реакции и над 230 илјади гледања.

 

Топ 5 видеа на фејсбук страницата на Никола Груевски:

1. Новогодишно обраќање на премиерот Никола Груевски – над 7.8 илјади реакции и над 214 илјади гледања.

 

2. На терен во Стајковци – над 2.4 илјади реакции и над 172 илјади гледања.

 

3. Излегле или не на избори, ќе видат што е… – над 3.4 илјади реакции и над 163 илјади гледања.

 

4. Обраќање за јавноста на премиерот Никола Груевски – над 4.6 илјади реакции и над 158 илјади гледања.

 

5.  Ги боли тоа што ние го изградивме она што тие не го изградија – над 3.2 илјади реакции и над 136 илјади гледања.

Зоран Заев има 20 видеа со над 100 илјади гледања, а Никола Груевски само 7.

Check Also

s8

Шилегов: Ќе го поддржиме целосното обновување на Кино Култура

Во поранешното Кино „Култура“, кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов укажа дека со поддршка …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *