zaev

Заев: Повисоки плати за сите, пристојна работа за сите, правда и живот за сите!

Во видео обраќање лидерот на СДСМ Зоран Заев најавува промени за убав живот во Македонија.

Заев најавува „Повисоки плати за сите, пристојна работа за сите, институции на граѓаните, власт под контрола на вас граѓаните, правда, живот за сите!“

 

Заев најавува „Повеќе пари во секој семеен буџет, нови работни места, шанси – шанси за младите за живот во Македонија!“ и повикува на акција за живот во Македонија:

„Ве повикувам, приклучете се!

Раширете го гласот – може да има живот во Македонија!

Можеме заедно да ја направиме оваа наша Македонија подобра, можеме заедно да чекориме напред, во развој!

Ова е акција за живот во Македонија!“

Check Also

dupka

Хром: Проблеми со канализација, водата, струјата

Жителите на Хром се жалат на проблеми со канализацијата која поради слабиот капацитет истекува во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *