Ротари клуб Кавадарци донираше фитнес центарот на отворено

17498587_10203175044894308_4574026351451751325_n
Нов проект на Ротари клубот од Кавадарци, фитнес центар на отворено добија кавадаречките рекреативци кај спортскиот центар под спортската сала „Јасмин” .

Овој проект благодарение на ротари клубот е пуштен во користење и истиот чини околу 5000 евра а е дел од зацртаното од изминатата календарска 2015/2016 година.

Наредниот нивен проект ќе биде подобрување на условите за згрижување на децата во детското одделение при кавадаречката општа болница.

Check Also

Отворен е НВО центар во Кавадарци

Во општина Кавадарци се реализира проектот “НВО Центар” каде локалната самоуправа со огромна помош на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *