Пинтија: Општината не мрда со прст за да ги реши нашите проблеми

Пинтија: Општината не мрда со прст за да ги реши нашите проблеми

Граѓаните на Пинтија се жалат дека општината Кисела Вода не мрднала ниту со прст за да ги реши нивните главни проблеми.

Како главни проблеми ги наведуваат руинираните и ископани улици полни со дупки и немањето на соодветна атмосферска канализација која предизвикува поплави при обилни дождови.

Видео: Рамадан Ибиши Жарко Трајаноски, монтажа и текст Жарко Трајаноски.

Граѓанската иницијатива за “Мапирање на проблемите, потребите и барањата на граѓаните на Скопје” е проект поддржан од ФОOМ. FIOOM logo new 2011

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *