Бутел 1: Проблеми со инфраструктурата

Бутел 1: Проблеми со инфраструктурата

Жителите на Бутел 1 укажуваат на повеќе инфрастуктурни проблеми: Руинирани патишта, сообраќајни проблеми, лоша канализација, стара амбуланта, недостиг на инвестиции и нефункционална општина.

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *