ljubancimesna

Љубанци: Нема полиција, амбуланта и месната заедница не функционира

Жителите на село Љубанци, општина Бутел, се пожалија на нефункционирање на полицијата и шумската полиција која не се грижи за шумите кои систематски се уништуваат.
Исто така, укажаа и на нефункционирањето на амбулантата и месната заедница, како и на потребата за продолжување на автобуската линија.

Check Also

g

СДСМ: Груевски и Трајановски истурија два милиони евра пари на граѓаните во дворот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес конференција, Михаела Иванова, кандидатка за член на Советот на Град Скопје укажа дека Коце …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *