sk

(видео) Жителите на Аеродром за “Скопје 2014”: Го унаказија Скопје

Што мислат Скопјани за “Скопје 2014”?

Видео материјалите се снимени во пролетта 2017 на подрачје на општина Аеродром, во рамките на граѓанската иницијатива за “Мапирање на проблемите, потребите и барањата на граѓаните на Скопје”.

Граѓанската иницијатива за “Мапирање на проблемите, потребите и барањата на граѓаните на Скопје” е проект поддржан од ФОOМ.

Check Also

kej

СДСМ: Коце Трајановски и Никола Груевски ја загрозија безбедноста со ризичните градби во коритото на Вардар

“Злосторничкото здружение предводено од Никола Груевски и Коце Трајановски потроши десетици милиони евра за “Панорамско …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *