anima

Проблеми со кучиња и миленици во Аеродром

Дел од граѓаните на Аеродром стравуваат од уличните кучиња и се жалат на нехигиена од сопствениците на домашни миленичиња.
Сопствениците на домашни миленици бараат соодветен јавен простор за домашни миленици.

Видео материјалите се снимени во пролетта 2017 на подрачје на општина Аеродром, во рамките на граѓанската иницијатива за “Мапирање на проблемите, потребите и барањата на граѓаните на Скопје”.

Граѓанската иницијатива за “Мапирање на проблемите, потребите и барањата на граѓаните на Скопје” е проект поддржан од ФОOМ.

Check Also

kej

СДСМ: Коце Трајановски и Никола Груевски ја загрозија безбедноста со ризичните градби во коритото на Вардар

“Злосторничкото здружение предводено од Никола Груевски и Коце Трајановски потроши десетици милиони евра за “Панорамско …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *