контакт

Имавме војници по Стајковци и Сингелиќ кои беа пратени без чизми, без ракавици, без маски!

mila1

Знаете што е тажно? Имавме војници по Стајковци и Сингелиќ кои беа пратени без чизми, без ракавици, без маски! Тажно и страшно е тоа. Војниците сакаа да помогнат ама немаа како. И молеа од волонтерите да добијат чизми зошто тие на нив беа единствените кои ги имаа. Немаа никаква заштита луѓе! Пуштени туку – така! И вие војници аман свестете …

Read More »