видео

СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: НЕ ИМ ДАДОВМЕ ДА ДОЈДАТ ДО ОВАА ИНСТИТУЦИЈА

stevgovor

Во говорот пред Уставниот суд, градоначалникот на Карпош Стевчо Јакимовски самиот се фали дека тој и неговите поддржувачи не им дозволиле на илјадниците граѓани да го одржат најавениот мирен протест пред Уставниот суд: „Знаете ли кога мало дете ги пружи рацете према игла како го удираат по прсти? Е, така ние вечерва ги удривме по прсти. Не им дадовме да дојдат до …

Read More »